Какво да очакваме тази година?

Ето, че дойде и новата година, а с нея започва и подготовката за таз годишните събития.

Винаги съм се стараела да участвам на всички събития, проведени в България, но за съжаление не всеки път се получава така, както ми се иска. През 2020 се надявам да имам отнова възможността да присъствам на всички български косплей състезания, за да се радваме заедно на косплей изкуството.

Освен състезанията обявявам и началото на своя Patreon, в който има 13 tier-а с различни артикули. Каква е разликата със сайта, ще помислите? В Patreon ще има ексклузивен контент, който няма да е наличен в онлайн магазина ми – polaroid снимки, които ще бъдат издадени в един единствен екземпляр, участие в решенията за косплей проетки през годината, повече принтове, boudoir версии, както и възможност за косплей по ваше желание. Освен лимитираните издания, ще можете да се насладите и на по-евтини цени. 
Пример: Ако сте си харесали туториъл за изработката на Сан от 
Принцеса Мононоке – целият комплект (видео с грим, материали, разработка и макети ) ще бъде на цена 10$, в дадения месец. Докато в сайта ми ще откриете частите поотделно на различни цени. По този начин давам възможност всеки да закупи това, от което има нужда.

Ето какво съм си наумила като проекти за тази година за състезания и събития:

Aniplay 2020

Animes World Stars 2020

Aniventure comic con 2020

????????????

Други проекти, които ще разработвам през 2020 за Patreon и сайта:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *